Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100324

Folkpartiet har inte stöd för sin kadaverdisciplin!

Socialdemokraterna har större förtroende i utbildningsfrågorna än Folkpartiet. Skillnaden är inte stor men den finns där. 

I min förra bloggning så skrev jag om jobben och sjukvården och missade då att vi numera har ett större förtroende när det gäller utbildninspolitken än de sittande partierna i  regeringen och då främst Folkpartiet. Dock är andelen osäkra stort även här. Men bilden av att Folkpartiet skulle ha ograverat stöd för sin kadaverdisciplin är klart rubbad och de visar på att det finns en annan vilja om  hur det Svenska utbildningsväsendet ska utvecklas. 

Andra på detta är Johan U och Alliansfritt Sverige som ser skillnad på hur länge sedan man satt i skolbänken Peter A följer upp jobbspåret. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus