Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100319

Fursten i Rosenbad, Inte om jag får välja!

Kan inte låta bli att le denna fredagsmorgon när jag läser SvD. Denna kamp för den moderatledda regeringen börjar få propositioner av en fars. Och lyckas. Nu gäller det riksdagens beslut kring folkmordet.


Med en lång ledare försöker SvD ledare med en massa krumbukter få det till att... Ja jag vet inte vad de är ute efter förutom att regeringen alltid har rätt och alla andra fel.

Det som oroar mig är att de faller in i samma andra som jag tidigare kritiserat statsministern för. Att vara furste.
På hemmaplan får vi helt enkelt hoppas att riksdagen inte har avsikt att fortsätta sin nya bana som utrikesministerkollektiv. I så fall har vi röriga tider framför oss
Åter så vill borgerligheten bygga på någon gammal maktstruktur med den starke ledare. Är det den rojalistiska yran som får högern att ställa sig i givakt?

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.


Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus