20100303

Ge kärleksparet lite ljuvlig poesi!

Kan det vara nått vad är skillnaden mot lilla mig hm jag fick inte riket... Va får inte han det heller. Tillfaller riket Mona. Men vad gör vi med Vickan då? Oh hon bara gifter sig med en skön kille från landet. Va har han rött blod. Hur ska det gå... Vrider sig Bernadotte i graven nu eller äntligen?


För att göra denna saga kort så tar vi vid där poesin inte orkar med. vi utlyser nu en poesitävling i den lägre skolan för att fira den tilldragelsen. Från rödaste blod till blåaste blått är välkomna att deltaga. Som ni ser nedan är det inga problem med regelverket. Läs och njut av ännu lite propåer om hur ni ska göra.
Tävlingen är enkel. Läsare ombeds posta sina bidrag på den blogg som känns närmast hjärtat. Vi har i vår generositet valt två upplysta republikaner ur det röda laget, Johan Westerholm och mig själv, samt två något halvskumt upplysta rojalistiska representanter ur det blå laget, Mary Jenssen (AKA Mina Moderata Karameller) och Fredrik Antonsson (AKA Tokmoderaten) som oemotsag jury bedöma vilka bidrag som när tävlingen stängs kommer gå vidare för en mer traditionell publicering.

De sammanställda bidragen kommer att tryckas upp i ett unikt halvfranskt band (familjen Bernadottes ursprung) och laddas ned på ett USB-minne. Det kommer att överlämnas under ceremoniella former, förhoppningsvis i närvaro av mer traditionellt orienterad media, under senare delen av April månad till Liljevalls konsthall. Det torde medge gott om tid för Liljevalls att smycka Strandvägen med de bidrag som vi hoppas nu kommer in från den svenska bloggosfären.

Juryn kommer att förbehålla sig den unika och icke ifrågasatta rätten att refusera och rätta till de inkomna bidragen efter eget gottfinnande om de skulle visa sig

Vara kränkande

Vara ovårdade i sitt språk

Eller

Alltför tråkiga

Även de mest tafatta grötrim emottages med största tacksamhet. Ingen hyllning till kärleken kan vara för simpel, oavsett om det är Clovve och Clovina eller kronprinsessan Victoria och (blivande) prins Daniel som är föremålet för er hyllning.

Nu önskar jag alla lycka till och ser att bidragen ramlar in här under!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar