Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100302

Ministern skickar folk till socialen.

Nu tar nog ministern priset på lågvattenmärken. Uppmanar folk till socialen istället för se sina egna fel.


Med det nya förslaget så riskerar 6500 att förlora bostadsbidraget. Ministerns lösning på frågan är att skicka alla dessa till socialen för att söka socialbidrag. Vilken syn på människan är det här?


Den andra noteringen som blir konsekvensen av regeringens misslyckande är att man skjuter kostnaderna på kommunerna. så de får inte bara ökade kostnader för socialbidrag utan även 2011 så sänks statsbidragen. Jo det är en go regering vi har...

Mer att läsa
Alliansfritt Sverige och Veronica Palm. Även Johan W har bloggat på temat. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

1 kommentar:

  1. Ministern kanske vill ha 6500 springande efter sig med en lapp på ryggen där det står SPARKA MIG ! ?

    SvaraRadera