Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100314

Nu blev det fel igen Maud...

Bloggen är ett förträfflighet instrument för att nå ut med sina tankar men alla gör det inte så bra...

Nu har Maud Olofsson, Centern lyckats blogga lite. Oj vad fel det blev... Det blev kvarsittning och raka vägen till KU (KonstitutionsUtskottet)
Det är Hans Hoff (s) som gjort anmälan och säger i en kommentar
"Tillväxtverkets hemsida ska inte vara en plattform för näringsministerns egna tankar och idéer om det politiska alternativet. Myndigheter ska syssla med saklig information om deras verksamhet. De ska inte vara en förlängd arm för centerledarens politiska utspel. Det är oseriöst", säger Hans Hoff i ett pressmeddelande.
Andra som är på om detta är
Johan Westerholm och HBT-sossen och Röda Berget och Alliansfritt Sverige och Peter Andersson också. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar