Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100312

Nu gör vi nätet rött!

På tåget mot Bommers. Nu tar socialdemokraterna nytt grepp för att behålla fästet på nätet.

I helgen så samlas ett antal bloggare kopplade till NetRoots för att planera upp valrörelsen med sociala medier. Det är en brokig skara som ska gnugga sina knölar för att lyfta fram socialdemokratn och det RödGröna samverkan på nätet. Alldrig innan har en satsning av denna kaliber gjorts. Men valet vinns inte på nätet utan är bara ett starkt kompliment till den traditionella valrörelsen med dörrknackning och torgaktiviteter.

De som samlas är under ledning av Johan Ulvenlöv är förutom undertecknad
Marika Lindgren Åsbrink Storstad
Rosemari Södergren Kulturbloggen
Ulrika Falk Ulrika Falk
Hannah Bergstedt Det perfekta livet
Johan Ulvenlöv s-buzz
Peter Andersson Med rätt att tycka
Björn Fridén Alliansfritt Sverige
Johan Westerholm Mitt i steget
Alexandra Einerstam HBT-Sossen
Fredrik Pettersson fredrikpettersson.nu
Claes Krantz claeskrantz.se
Peter Johansson Röda berget
Viktor Tullgren Viskot
Victor Svedberg Victor Svedberg
Nu får vi se vad detta leder till. Kommer återkomma under helgen med mer rapporter. Kan nog bi mer spännande än Folkpartiets landsmöte....

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

3 kommentarer:

 1. Peter.
  Nätet är så väldigt stort så viss trygghet kan man känna att hr Ulvenlöv på bloggen S-buzz ALDRIG kommer att se det här...Och visst kan de där små orden -mellan dig och mig bara - "...under ledning av.." låta lite väl auktoritärt och toppstyrt på ett sätt som NetRÖTTER inte är. "Under administration av..." eller "..med rådgivaren..."osv ..kanske är mer passande?

  :-)

  SvaraRadera
 2. Hm du tänker så.Jag såg honom mer so en reseledare som ska guida oss till BOmmers. Sedan gör vi som vanligt dvs bara kör på....:)

  SvaraRadera
 3. Bra att ni samlas sådär och pratar ihop er. mvh Björn

  SvaraRadera