Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100327

Rapport nr 1 från distriktskongressen

Nu är vi på plats och packat upp för att kunna ge er rapporter direkt från Distriktskongressen med Socialdemokraterna i Kalmar län.

En av de händelser som ombuden pratar om är besöket av partiordförande Mona Sahlin. Funderingarna som råder är om det kommer ges några löften eller om det bara blir en allmän peppning för oss partiledlemmar. Jag kommer återkomma med både politik och skvaller under dagen.

Som en första notering kan vi se att Östran/Nyheterna slår sina lovar och försöker kränga tidningar eller är det Janne G bok? Jag kommer nog bli köpare av en i alla fall...

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
blog comments powered by Disqus