Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100323

Talet hänger inte ihop med handling

Idag kom ett svar från det moderata landstingsrådet i opposition. Och det var en läsning det... 

Henrik Yngvesson (m) slår sig för bröstet om vilka satsningar de vill göra i opposition. Och det stämmer säkert så länge de sitter i opposition men vad sker sedan om det mot all förmodan skulle få makten (nu resonerar jag rent hypotetiskt).

Sist det begav så var det stora demonstrationer och namninsamlingar mot de förslag på privatiseringar som Moderaterna gick i spetsen för. Då var det ett helt sjukhus. Inget sades i valet utan det mörkades. Den Moderatledda regeringen gick till val på att inga sjukhus skulle säljas ut. Där fanns stopplagen, men den rök så fort ni kom till makten. De talade ordet hänger inte ihop med ert handlande och jag kan tyvärr inte lita på er i dessa frågor ni har svikit en gång för mycket och jag tror att ni kommer göra det igen och då blir bilden från Uppsala där vårdcentraler säljs ut ännu tydligare.

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.
Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus