20100416

Borgs lada funnen och inget hö till Maud

Nu har Johan hittat ladan. Den står på Gotland och tanken var att dörren skulle öppnas till Almedalen. Men som jag skrev i går så kunde Alliansen inte hålla fast nycklarna utan har redan delat ut kopior...

          Tänkte ta Fredag men Johan ringde glad och sa att han hade hittat ladan. Så snabbt tänkte jag. Det var inte illa jobbat. Men så har han sina grunder i försvaret. Se där va en bra utbildning betalar sig.
Men hur ser då höet ut? Jo detv erkar som major brunte, ursäkta Björklund får sig en stor höbinge att leka i. Den andra hölasten går till Gnägglund som får ett skönt lager att vila sina trötta ben på när vetrinären gör sitt. Så det verkar som den enda bonden i gänget, Maud, inte heller denna gång får något till sitt bord...
            Så vad ska man göra nu när redan höstskörden läckt ut. Det är för sent att så nytt och att börja samla i ladorna är också försent. Det ska vara om Maud har några knep från bondepraktikan. Men går den att finna på Stureplan?

Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,