Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100401

Men jag skiter i Fredrik och Mona!

Noterar att det är jubel och klang i det borgerliga lägret idag. Ännu en undersökning inom grenen presidentval. Men man blundar när det gäller politiken och frågan om partier dvs idéer för framtiden.

När ska undersökningar om förtroendet för den förda politiken och den tänkta politiken få lika stort medialt utrymme som den om person. Inte för att vara grym, men jag skiter i Fredrik och Mona. Jag bryr mig om Moderaterna och Socialdemokraterna. Det är där som politiken formas och det är sedan det som bygger eller river landet.

Andra på
Peter Andersson  och Alltid rött Alltid rätt och jublare i Kent Persson (dock föredömligt kort) och Snällman. Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus