20100401

Avslöjande av Alliansens taktik!


Och i den blå ringhörnan.... Kan inte undanhålla er hur Alliansen planerar sin valrörelse i Vimmerby. Det är en bra anda mellan dem som gör att det kommer bli svårt att ta sig igenom. 

Vi brukar tillskrivas att vi inte är ense om något inom de RödGröna och Alliansen är sååå ense. Här kommer en bild av verkligheten.

Det är de "nya" politikerna inom Vimmerby Alliansen som på sina bloggar för ett samtal om hur de ska tillsammans vinna valet och jag känner ett behov att delge er det så ni förstår hur illa det är.
Den topplacerade Moderaten Michael Glennfalk skriver på sin blogg
Det är tragiskt när nya centerpartister ska försvara gamla.
Peter Fjällgård refererar i sin blogg här (Time out från politiken) ett telefonsamtal med en partifrände som tycker sig redan trött på insändardebatten (valdebatten) i Vimmerby Tidning.
Fjällgård frågar om Vimmerby blivit ett gnällbälte.
Här har centern misslyckats med att tillsätta ett kommunalråd februari 2006-januari 2010, Vimmerby har i flera år tyngts av centerns ledarskap - inte minst har man
misslyckats bygga positiv stämning och aktivt ledarskap i stadshuset - och så ska vi som klagar kallas för gnälliga av en ny centerpartist som av någon outgrundlig anledning måste försvara de gamla centerpartisterna?
Hoppas Peter Fjällgård fortsätter den linjen fram till valdagen.
Den alltid så hövlige Centerpartisen Peter Fjällgård är inte mindre artig då han svarar Glennfalk
Moderaterna fortsätter på sin inslagna väg, personangrepp och lögn.
Jo då Moderaten lever i tro att vara den felfria messerschmidten i Vimmerby.
Allt har sin tid, så även att syna Moderaternas nya Vimmerby namn i sömmarna.
Men nu till en ren lögn från Moderaterna.
Moderaterna skriver om ett telesamtal från en partifrände, fel, det var och är inte en partifrände. Har ingen aning om vad damen i fråga har för partifärg.
Hon ringde angående behovet av att driva en specifik boende fråga.
Läs, det står inget om parti, dikt och f-b lögn.
Om moderaterna tror att de är ensam om att personer hör av sig, så kan jag trösta är inte fallet. Nu ska jag försöka vara tydlig, så att inte några misstolkningar sker.

Visst känns det tryggt för Vimmerbyborna att dessa två herrar söker mandat att styra Vimmerby tillsammans. med dessa två herrar ser jag en blomstrande framtid för vår kära stad...

Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,