Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100405

När Centern tar staten till hjälp...

Noterar att Centern har en bra insider när det gäller sina placeringar. Genom Johan Westerholm och Alliansfritt Sverige ser jag att en chef på riksgälden också sitter med och ansvarar för Centerns miljardplaceringar.


På flera plan känns det olustigt och som Alliansfritt konstaterar hade detta hänt Socialdemokraterna hade det varit ett j...vla liv från den högra ringhörnan. Minns hur Maud Olofsson hjälpte släkten med vindkraft.


Det känns som om allt nu är tillåtet och inget är heligt längre. Mycket har vi blivit beskyllda för inom socialdemokratin men som nu den sittande regeringen blanda privat med staten är oförsvarbart.

Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus