Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100412

OBS!! Hemligt från vårproppen

Hej på er. Jag har kommit över lite hemligt från vad vårproppen kommer innehålla. Ja jag vet att det blivit svårt att komma över information efter den överenskommelse som gjorts. Så håll tillgodo och sprid det inte.

Som ni vet har det tisslats och tasslats om att det ska bli legitimation på lärarna och enligt en säker källa kan jag nu bekräfta att det kommer finnas med ett sådant förslag i vårproppen som snart kommer till riksdagens bord. Känns skönt med att kunna vara först med att ge er en sådan smaskig nyhet.

Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus