Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100421

Sätt inte köttet i klistet

Nu limmar moderater och folkpartister på köttet. Medan vi gillar det utan lim. Frågan om köttklister är nu på väg till EU-parlamentet. Kommissionen har sagt men hoppet lever på parlamentet. Men var står regeringen egentligen?

        De RödGröna säger nej Piratpartiet säger nej. Kristdemokraterna säger nej. Centern säger nej. Folkpartiet säger ja. Moderaterna säger ja. Centern säger ja. Kristdemokraterna säger ja...
        Är det rörigt så ska jag ge en ledtråd. Gillar inte i EU ty där finns inte alliansen men i Sverige gillar man för där finns alliansen. Tolkningen är tydlig. Att Moderaterna styr alliansen och de andra faller in i politiken.

Media: DN, SvD

Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus