Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100414

Släng ut pillren som inte botar Sverige

Noterar att det inte är så friskt i regeringens hantering av Apoteket. Här behövs det medicinering.

Morgan Johansson, socialdemokraterna säger till Expressen:
- Apoteket fick inte samarbeta med ICA, de tvingades ställa in alla kampanjer och all marknadsföring och alla ombyggnationer stoppades. - Det är upprörande att regeringen avsiktligt gått in och strypt ett bolag som är skattebetalarnas egendom.
Det visar sig också att Göran Hägglund ringde upp den dåvarande ordförande och gav honom sparken. Det är dags att regeringen rensar medicinskåpet och gör sig av med gamla piller som inte kan bota landet Sverige.

Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus