Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100412

Varning arbete pågår!

Noterar att vi återfått förtroendet för vår paradgren. I valet var vi så säkra på att vi var bäst i denna gen men som i idrotten så måste man även i politiken var på topp.

     Särskilt när det gäller en så viktig fråga som jobben. Nu visar SVTs undersökning att vi åter har fått Svenska folkets förtroende när det gäller jobben. Det visar också att det blåa experimentet inte fungerade och det visar sig också i förtroendet. Att vi socialdemokrater åter har fått förtroendet känns skönt. Men nu kan vi inte slå oss ner utan nu gäller det att leverera så att människor får arbete och i väntan på får utbildning och kompetens höjning. För som alltid så är det med kunskap och kvalitet som vi ska konkurrera med om världen.
      Här kan ni se reportaget


Andra på: Johan U och Johan W och Krassman och Fredrik P noterar. Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus