Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100527

Det är bara en synvilla och därför inga åtgärder

Jaha det förklarar allt. Nu vet varför regeringen inte gör något för arbetslösheten. Frågan är dock vad CUF säger om det nu inte finns någon ungdomsarbetslöshet, då kan det inte vara några fel på LAS...

       Idag så har vår statsminster talat på Svenskt Näringslivs stämma och detta är vad som rapporteras.
        Ja vad ska man säga mer för med en statsminister som anser att det är en synvilla med arbetslösheten bland våra ungdomar. Är det möjligt att den regeringen kan sitta kvar. Är det inte skitår så är det synvillor. När ska de förstå att det faktiskt är människor de handlar om, RIKTIGA människor unga som gamla och inte några synvillor.
        Jag hade hoppats att regeringen också var en synvilla men tyvärr... Däremot kan man se att det är en synvilla att Moderaterna med Fredrik Reinfeldt kommer bli statsbärande ty då gör man överenskommelser för Sveriges bästa och den dörren stängdes idag.

Johan U och Peter J och Ulrika har också skrivit om denna synvilla. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus