Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100504

Majoriteten redan på läktaren enligt ledare

Dagens ledare är fyllda av blandade känslor. Från uppgivenhet till glädje. Ser att det finns liten tendens till splittring på den blåa ledarsidan. Är det ett utspel av individens frihet?

       Trevligaste läsningen står Hanne Köller, DN för. Hon skriver "som om valet redan var förlorat"
Fredrik Reinfeldt verkade mer sur och arg än laddad. Anders Borg hade – precis som i söndagens Agenda – en mimikfattig och defensiv framtoning. Det är som om den politiska glöden runnit ur Borg och ångat ur Reinfeldt. Som om valet redan vore förlorat. Anders Borgs tidigare besked att han inte kandiderar till riksdagen för att han inte är intresserad av att bli oppositionspolitiker stärker inte precis bilden av en allians som tror på en ny valseger.
blog comments powered by Disqus