Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100504

Munkavle på Stockholms Socialdemokrater

Noterar att hot, munkavle är demokrati alá moderaterna. Det som händer i huvudstaden är inget annat än en katastrof för demokratin och framförallt väljarna och skattebetalarna.

         Genom Peter Andersson och Alliansfritt Sverige kan jag ta del av vad som verkar bli årets politiska skandal. Vad som ligger bakom verkar var svårt för mig att förstå men skit luktar. Nu hoppas jag att allt kommer upp till bordet och att sekretessen hävs så att vi kan få berättat hur det ligger till. Och ja, det är av intresse för Vimmerby ty det som händer i Stockholm spiller av på resten av riket.

Media: E:24, DN,
Bloggar Dag Larsson och Helene Sigfridsson. Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus