Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100517

Sagotanten var även Sossetant

Ja nu står det klart att Sveriges genom tiderna populäraste författare var socialdemokrat. Att hon förstod att världen behöver vara rättvis. Astrid Lindgren var Socialdemokrat.

      Får en liten påare av Fredrik att jag ska sträcka på mig då staden stora författare är socialdemokrat. Det visar sig genom brev som nu publiceras i en ny bok. Visst var hon kritisk till partiet och delar av politiken men så är det. Och det ska medges vi är inte hundra till allt utan vi kan bli bättre och det är det som gör att vi är ett parti i ständig förändring, men med idealen kvar.

Bloggar om detta gör även Lis Glennfalk och allas vår Tokmoderat som verkar ha det lite jobbigt nu. Hur ska han klara denna motgång. Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
blog comments powered by Disqus