20100516

Ett tack till Centern och Ankersjö från mig!

Dagens andra postning blir något så märkligt som ett tack till Centern (detta parti som jag så hackar på) och speciellt Per Ankersjö.

        Efter den senaste veckan med dessa troll på listor så var nog det tydligaste trollet sprunget ur centerns Stockholmslista. Ja visst kan man fråga sig hur han lyckades hamna där han gjorde men nu var skadan sked och det gällde att ta skeden i vacker hand.
       Och det gjorde Per Ankersjö med bravur och det ska han ha heder för. Vi må banka på varandra verbalt men det gäller också att ge beröm när det är dags för det. Och nu är tiden inne. Ty ett liknade troll skadar inte bara Centern utan ger även skada till demokratin och oss andra som dagarna i ända kämpar mot allehanda fördomar.
     Så på detta vis vill jag tacka Centern och Per Ankersjö för ert handfasta agernade i denna fråga och hoppas att vi nu får en ren valrörelse utan påhopp och tossiga kandidater som inte står för våra partiers politik.

Mer läsning finner ni här: RödgGrön och NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,