Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100611

Gratis annons för HBTQ-läger, så glöm Dagen

Kan bara sluta upp bakom Krassman och känner samma ilska och frustration. Det är dags att ställa sig upp mot denna diskriminering och min fråga är om detta är förenligt med det kristna budskapet. för mig är det inte det.

       Att vi idag år 2010 så tydligt inte kan ta till sig människor som inte är som vi. Som om vi skulle vara så jävla bra. Vill hävda att när man som tidningen Dagen inte tar in annonser för ett läger förHBT-personer är det intet annat än ruttet. Så självklart bjuder jag på annonsplats även på denna blogg. Här är annonsen.
      Denna blogg står för alla likas värde och anser det självklart att inte diskriminera någon på grund av dess sexuella läggning. Hoppas att fler än jag och Krassman bjuder på annonsplats!

Media: SvD, DN.
Adam Cwejman skriver på ämnet.Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
blog comments powered by Disqus