Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100612

Jobb skola omsorg, inte skatter

Kan bara konstatera att skatterna åter igen inte hör till de frågor som Svenska folket anser vara bland de viktigaste när det gäller vad som avgör valet.

       Det som gäller är som vanligt ( och som de ska va enligt mig)  Jobben, vården, skolan och omsorgen. Det vill säga det klassiska Socialdemokratiska välfärdsområdena. Så med det facit förstår jag att moderaterna försöker göra inbrytningar och kalla sig det "nya" arbetarpartiet. Men kommer väljarna att gå på det en gång till... Ni vet löftet "allt ni satsar på välfärden ska vi satsa mer".

Media DN, Ex.
Bloggat: Peter och Peter en med A och den andra med J. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus