Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100624

Kamouflage och Herr Bildt del 12, Och vad tycker andra halvan?

Idag så är det ett måste för de som vill följa utvecklingen och få en förståelse för vad som hänt och vad som sker kring den svarta oljan som sipprar kring utrikesminsterns tår att läsa Johan Westerholms något "långa" inlägg kring det hela...

      Men det är fler saker som pågår eller borde pågå. Vad säger den andra halvan av utrikesdepartementet?  Jo Birgitta Olsson sa så här hösten 2007.
”Jag skulle personligen inte investera i ett företag med verksamhet i ett land som har en regim som aktivt har stött folkmord. Och jag tycker att det är klart olämpligt, säger Birgitta Ohlsson till e24.”
      Det är Peter på Röda berget som funnit detta uttalande från e24. Så det man nu frågar sig är vad som sägs i Arvsfurstens palats? Om det sägs något? Vi får se nu vad som sker när media uppmärksammat var vi i sociala medier sett.

Bloggat: HBT-Sossen och Alliansfritt Sverige och Johan U skriver om detta också.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus