Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100624

Regeringen klarar inte det som de gick till val på

Lästips för de som inte är utanför... Vilket är fler nu än för fyra år sedan...

      Idag kan man i media ta del av att utanförskapet har ökat. Privata affärer , Hallandsposten ,Aftonbladet, GD, Norran. Regeringen gick till val på två frågor. Jobben och utanförskapet. Nu finns bevisen. Alliansen med Moderaterna i spetsen har inte lyckats med något av det de lovade.     Men det är väll som vanligt socialdemokraternas fel och den internationella konjunkturen


       Vi ser även att sysselsättningsgraden sjunkit mer än i jämförbara länder som också borde lidit av den internationella krisen. Det finns bara en förklaring. Den blåe regeringen klarar inte av sitt uppdrag.
Bloggat Kulturbloggen och Johan U och Viktor Svedberg och Claes K skriver om detta.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus