Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100614

Kamouflage och Herr Bildt del 3

Gamla nyheter när det finns nya Herr Bildt. Som genmäle används arkivmaterial mot dagsfärsk undersökning. Det blir ett kort inlägg då jag väntar på vad som komma skall.

      På sin blogg som är en fråga i sig själv. Vem är det som skriver? Är det utrikesministern eller privatpersonen Carl Bildt om han finns med tanke på sitt uppdrag. Grunden bör vara att man nog får anse att bloggen är halvofficiell. När vi nu har rett ut det så kan vi se närmare på de genmäle som Carl Bildt slänger ut lite så där nonchalant på sin halvofficiella blogg. Det visar sig vara en sju år gammal partsinlaga mot en dagsaktuell rapport från ECOS. Det håller inte.Carl Bildt som är en kunnig person borde kunna ge en bättre bild om det inte är så att det finns saker att dölja. Jag hoppas inte det och att vi kommer få se en ordentlig utredning och att vår utrikesminister ställer upp fult ut på det som krävs för att gå till botten med det här och då bättre än en sju år gammal partsinlaga.
       
Johan W med fler utmanade regeringsbloggar på svar och vi väntar. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
blog comments powered by Disqus