Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100615

Kamouflage och Herr Bildt del 6, Svar anhålles

Idag på Politikerbloggen så skriver Urban Ahlin om Lundin Oil och utrikesministerns inblandning

      Det som är så häpnadsväckande är att Regeringen nu låter den officiella linjen vara det som skrivs på Lundin Oils hemsida. Det är som om att låta den misstänkta tjuven vara nyckelvittne för åklagaren. Var finns trovärdigheten för Svensk utrikespolitkk om detta blir gällande. Det håller inte och jag ställer mig frågan hur övriga i regeringen ser på det inträffade och om de ställer sig bakom den partsinlaga som nu presenteras av Lundin Oil.

Hos Johan U och Alliansfritt Sverige finner ni mer aktuell läsning i frågan. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus