Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100607

När ljuv musik uppstår

Jag är glad! En av mina favoriter kommer att var i Almedalen. Mona Sahlin. Även Moneybrother kommer vara med. Men när Aftonbladet plockar fram strategigruppen glömmer de mig och Moneybrother. För vi vinner inte valet om inte alla är med...       Att partier lockat med artister är inget nytt utan är en gammal gren. Det som jag dock kan sakna är att de inte finns med på ett tydligare sätt i den politiska vardagen då de har förmågan att föra fram  budskapet på ett annat sätt än vi politiker har.

Johan U och HBT-sossen ger mig tråden, samt ännu ett kulturpolitik inspel och Kulturbloggen och Johan W försöker syna motståndarlaget. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus