Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100613

Soffan blev ett hårt trälock med spik i.

Först så går det upp och sen så går det ner och sen så går det mot seger. Ja så ser min verklighet ut. den delas nog inte med så många, särskilt inte på den blåa sidan en morgon som denna.

      Idag kom nästa undersökning i raden och visst är den inte jubel och klang, men det kunde varit värre. Sedan tidigare har jag funnit en oro då vi legat så högt i allehanda undersökningar. Risken för att soffan skulle kännas för bekväm har varit överhängande. Nu kommer valarbetarna upp på banan och soffan har förbyts i ett hårt trälock som inte är så intalade.

Media: SvD1, SvD2, SvD3, DN, DN, Expr, AB, GP
Bloggat: Krassman där jag snott resten. Tokmoderaten / Svensson / Jinge / Kulturbloggen / Jonas Sjöstedt / Mats Engström / Alltid rött alltid rätt / Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
blog comments powered by Disqus