Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100612

Valår är inget val för valen om man får tro Centern...

Valår har en ny betydelse om kan ska tro Sveriges nya miljöparti, Centern. Nu gäller det slakten av valar som är Centern nya profil. aldrig slutas man förvånas.

      I dagens tidningar kan man ta del av att Centenr med miljöminister Andreas Carlgren i spetsen säger ja till valjakt. Frågan är hur det kommer in i Centerns nyvunna miljöprofil? Men med Ja till kärnkraft som en miljöprofil så går det säkert bra med att slakta valar också. För de är väll inte så dumma att de tror att om vi blir av med valen så kan vi sitta kvar efter 19 september?

Media: SvD, DN, Ab.
Krassman och Alliansfritt Sverige noterar denna fråga. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
blog comments powered by Disqus