Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100627

Till vänster om Carl Bildt...

Så var ännu en frågetecken uträttat från de RödGröna, men från Alliansen finns frågetecknen kvar. 

       Denna gång är det en pusselbit kring utrikes- eller inrikespolitiken som är klarlagd och det gäller EU. Det visar sig att vi på punkt efter punkt kommer överens om vilken politik som vi gemensamt ska föra efter valvinst i september.

      Det är inte längre ett hållbart argument från den sittande majoriteten ( som dock uppför sig som om de redan var i opposition)  att säga att de RödGröna inte är ense. Det visar sig nu att den ena svåra frågan efter den andra får en lösning. Självklart är det ett givande och tagande. Men så är det i alla förhandlingar mellan jämbördiga parter.

Media: DN, Expressen, Ab, SvD.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus