Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100610

Vem försöker ni lura Kristdemokrater? Eller är ni inte kompetenta?

Nu ska vi sälja mer. Men det är inte ideologiskt betonat. Här kan vi snacka om en synvilla till. för vem tror på att regeringen med Kristdemokraterna bara gör det för sin godhets skull?

       Idag så vill Kristdemokraterna genom Mats Odell fortsätta sälja ut våra gemensamma tillgångar. Nu är det Vattenfall, SAS, SBAB, Nordea, Telia-Sonera, Posten Norden, Lernia, Sweroad och Arbetslivsresurs som ska säljas ut. Frågan är vilken lands regering som kommer köpa? för vi kan bara konstatera att enligt regeringen kan inte Svenska staten äga en massa bolag men säljer gärna till andra stater. Så ur den aspekten kan man säga att det inte är ideologiskt för då skulle man inte sälja till andra stater, eller? Kan det bara så att Kristdemokraterna inte klarar av att sköta bolagen och då vill att en annan stat ska ta över?

Alliansfritt Sverige har även noterat detta. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus