Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100723

Är du verkligen skyddad eller är du ovanlig?

Noterar att Kristdemokraterna ska skydda verklighetens folk. Ja ni behöver inte vara oroliga att Göran Hägglund ska gå vakt utanför ert hem utan det är bara den tomma frasen "verklighetens folk"

Undrar hur de tänker när det ansöker om varumärkesskydd av "verklighetens folk" ett fullständigt tomt uttryck. För innebär det att jag är skyddad då jag känner mig som en i verkligheten eller faller jag inte i det skyddet? Nä det blir mest trams med detta uttryck. Frågan som ändå dyker upp är när de ska skydda köksbordet som verklighetens folk sitter kring?

Media: DN, SvD, Sydsvenskan, SVT.
Bloggat: Alliansfritt Sverige och Kulturbloggen skriver om detta.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
blog comments powered by Disqus