Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100719

Inte i Vimmerby Maria Larsson.

Frågan är vems sanning som regeringen presenterar genom folkhälsominister Maria Larsson (kd)? Det är många som inte känner igen sig i detta. För en sanning är att kraven för att få socialbidrags har skärps och i min kommun ökar både socialbidragen och barnfattigdomen.

       I Vimmerby hjälper kristdemokraterna till med styret. Då borde vi ha låga siffror när det gäller socialbidrag, eller försörjningsstöd som det heter, men så är inte fallet. I Vimmerby där Kristdemokraterna har ordförande posten i socialnämnden borde det vara minimalt med barnfattigdom men så är inte fallet. Det sägs att kristdemokraterna gör skillnad och så må vara men inte för de svagaste i samhället. Det handlar om vilka glasögon man har på sig och om man har råd med dem.

Media: Ab.
Bloggat: Annika Högberg rättar ut en del frågetecken.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus