Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100728

Vad säger partikamraterna i regionerna?

Idag så har vår store statsminister tillika ledare för Moderaterna blivit intervjuad i Expressen och två saker slår mig. Inget är regeringens fel och inga personliga frågor kring sitt ledarskap.


     Noterar att det är den internationella konjunkturen som gjort att socialbidragen ökar i 90 procent av kommunerna. Inte att man försämrat våra välfärdsförsäkringar och slängt ut en del från försäkringarna. Det finns ingen ödmjukhet alls för den förda politiken och de brister som finns i den.

     Vidare så slår Fredrik Reinfeldt igen dörren, rakt över sina partikamraters fingrar, gällande de framtida regionerna. Undrar hur de lokala moderaterna ställer sig till detta efter att suttit och förhandlat om möjliga region lösningar. Allt de fick var fingrarna i kläm av sin egen partiledare. Just!?


      Sedan noterar jag att det inte kommer de där frågorna som Mona Sahlin alltid får kring hennes personlighet och hur de övriga ser på henne. Det blir en typisk manlig intervju med hårda frågor. För mig blir det tydligt hur man hela tiden försöker ge Mona Sahlin en bild av svaghet kontra bilden mot Fredrik Reinfeldt som den starke ledaren

Media: Ex.
Bloggat: Peter A om det hela.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus