Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100728

Apoteket nu endast för rika!?

Så bra det blev med alla dessa privata Apotek så länge du inte är fattig. Nu slår socialchefer larm till ministern.

        Med privatiseringen av Apoteket så kommer den ena skräckhistorian efter den andra fram i ljuset. Åter så visar det sig att det är beslut som inte gynnar de svaga i samhället utan de som klarar sig själv med en god inkomst. Kan inget annat säga att de var ett felaktigt beslut som inte var genomtänkt med tanke på alla de missat som vi kan se.

        Vi kan också se att trenden fortsätter hos regeringen att gömma sig när det blåser. Enligt tidningen så får man inte tag på ansvarig minister. Alltid när regeringen fattar dåliga beslut (rätt ofta) och media vill ha en kommentar så är de som bortblåsta. Trenden står sig.

Media: Ex.
Bloggat om Apoteket: Krassman och Annika H noterar mer brister.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
blog comments powered by Disqus