Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100704

Väx upp, skaffa er ett eget liv

 (Foto: Rolf Söderberg/DN / Henrik Montgomery/Scanpix)
Ibland så har man bara lust att säga -Väx upp skaffa er ett eget liv. Ja så känns det nu när jag sitter och tittar på Moderateras idestöld från socialdemokraterna.

     Plötsligt så får jag insikt i hur stora Socialdemokratin och dess idéer är. Moderaternas började sin dåliga copy cat med nya arbetarpartiet och gick sedan vidare till en kampanj om rättvisa. Nu så ska de tydligen sno våra gamla valaffischer.

     Det visar på en osäkerhet över den egna politiken då Moderaterna hela tiden kopierar vår politik. Ja i alla fall retoriskt. För ser vi till innehåll så är det samma gamla högerpolitik som de alltid stått för.

Media: DI, DN, DN2, SVT1, SVT2, SvD, SvD2, Ex, Ex2.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus