Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100831

Allt så stilla, lugnet före stormen

Stabilt säger man om den nya undersökningen... Men jag vntar nu på den som är gjord efter att den RödGröna regeringsplattformen är presenterad.

       Kulturbloggen skrev om hur media vinklar undersökningsresultaten och inte tar hänsyn till att de små borgerliga partierna med en flämtning kan ramla ur riksdagen och bilderna är helt annorlunda. Kan inte mer än att hålla med. Och vad man kommenterar och vad man lyfter är viktigt. Väljarna som är osäkra följer gärna en som ser ut som vinnare framför en som ser ut som förlorare oavsett det politiska innehållet.

Media: Nyhetskanlen, politikerbloggen, DN, SvD, Ab, Ex.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
blog comments powered by Disqus