20100901

Det svänger om Bajen....

Det finns ett uttryck "Det svänger om Bajen" och det verkar tyvärr stämma allt för väl... Dagens bloggning blir inte den partipolitiska politiken utan den smutsiga sportpolitiken. Den icke sportsliga kampen som pågår i styrelserummen.

        Idag kan vi ta del av media och de senaste turerna kring Linus Hallenius övergång eller icke övergång till Italienska Genua. Personligen så var vällinte jublet maximalt när affären läckte ut i veckan. Men om det nu skulle bli affär så var det ett hopp om en fet plånbok och att Linus skulle stanna säsongen ut. Verkade få halvt rätt då budet var att han skulle stanna säsongen ut.

       Men nu verkar det som om affären tar nya turer och det är olyckligt om det stämmer då det inte ger den arbetsro som laget i mitt hjärta behöver.


       Jag blir förbannad om uppgifterna i media stämmer. Om det finns egon i styrelsen eller i klubben ledning som sätter sina egna intressen framför laget ska de bort. För mig är inte det Hammarby. Hammarby står för glädje och att vi gemensamt håller samman och gör allt för vårt lag.

       Må nu allt reda ut sig och de som inte ser Hammarbys bästa för sina ögon tar ett kliv åt sidan. Oavsett om affären går i lås eller ej så behöver vi nu samla all kraft för att ta oss upp till Allsvenskan. Ni vet att jag lovat guld nästa år och då är det bara att ge järnet och att alla håller ihop!

[UPPDATERAT]
        Det verkar som om vi åter får ett ordförande byte och kommer det hjälpa till lugn  och ro må det vara hänt annars....

Tidigare bloggat: Gillar inte, men ....
Media: Ab, SvD, Ex, Fotbollskanalen, Ex2,
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,