Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100818

De känner oro... över en synvilla....

Från att varit en synvilla så börjar Moderaterna känna oro inför en valförlust och plötsligt ska det satsas på en synvilla...

        För oss Socialdemokrater har och är jobben den viktigaste frågan och vi har lärt läxan från 200 när frågan var viktig men ändå så tog vi för lätt på den. Moderaterna har inte prioriterat jobben utan skattesänkningar i jobbens namn.

        Nu när valdagen närmar sig så kommer det ett utspel om jobben och det är en sosse-light version som presenteras som ska ge 31 000 platser. Socialdemokraternas ligger på 100 000 (Fler jobb och nya möjligheter - Vägval 2010.pdf). Två slutsatser. 1: Vi har jobbpolitiken då moderaterna bara gör en billig kopia av originalet. 2: Moderaterna gör inte detta för de arbetslösas skull utan av rädsla att förlora valet.

Media: DN, DN2, SvD, SvD2, Ex, Ex2, Ab, Ab2.
Bloggat: Johan U och Martin och Mary  och Viktor noterar...
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? politik, ungdomar, arbetslöshet, arbetslösa, synvilla, jobben, jobbävning, val 2010, Socialdemokraterna, moderaterna,
blog comments powered by Disqus