Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100817

Vad vill Alliansen gällande Arbetsrätten?

Lyssnat på Moderatledaren Fredrik Reinfeldt som utfrågas i Ekot. Noterar att arbetsrätten är bra enligt honom. Men  vad tycker hans tre kompisar och vilken politik kommer vi at få efter en hypotetiskt alliansseger.

        När det gäller arbetsrätten så är sprickan stor inom alliansen. I alla fall om vi lyssnar på retoriken. Men det gör också att vi inte vet vad som kommer hända efter valet. Fredrik Reinfeldt. Jag ser med oro på denna fråga då den kan leda en stökighet på arbetsmarknaden då det kommer vara osäkert för arbetsmarknadens parter vad som kommer gälla.

UPPDATERAT: Sprickan är stor om vi ska tro Centern.
”Vi tycker det är synd att moderaterna kör med den här sosse light-politiken. Vi viker oss inte en tum ifrån att Sverige behöver en reformerad arbetsrätt”,
Media: DN, Ekot, DI, Alliansfritt Sverige den progressiva nyhetsportalen
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus