Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100826

Ekot från höger gör att allt faller...

Via Johan U finner jag en märklig rubriksättning i SvD. Man kan säga att SvD faller igenom med detta.

      Det är beklämmande hur  en av de stora tidningarna på nyhetsplats faller till regeringens försvarsadvokater. Må de ske på ledarsidor men...

SCB: Arbetslösheten faller

Publicerad: 26 augusti 2010, 09.54. Senast ändrad: 26 augusti 2010, 11.20
I juli i år var 415 000 personer, 8,0 procent av arbetskraften, arbetslösa, enligt Statistiska centralbyrån (SCB). Det kan jämföras med 7,9 procent samma månad i fjol, men förändringen är inte statistiskt säkerställd.
    Johan har en liten skola som jag låter få vara med här också
Vi repeterar, 8,0% nu mot 7,9% ifjol, en gång till 8,0% nu mot 7,9% i fjol. Det kan som bäst beskrivas som att arbetslösheten ligger fast på samma nivå som 2009, men knappast som att arbetslösheten faller.

Media: SvD.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus