20100827

Ledare till salu!

Med tanke på att inte SvD eller Expressen fått fram ledare idag så tar jag och solodariskt hjälper dem med en. Arvodet kan vi ta senare...

Idag känner vi stolthet över det rekorderliga manifest som våra kära fyra borgerliga partier har lämnat. Vi kan se en tydlig linje för Sverige de kommande åren som gör oss förnöjda ( Ja vi tjänar rätt bra). Vi ser de satsningar som presenteras som storstilade och vi vet att med dessa kommer Sverige ( iallafall den rika delen) lyfta och gå stärkta ur denna internationella kris. Att vi då tar ett gemensamt ( iallafall de svaga) ansvar för statens finanser och inte ger de fattiga något förran vi själva plockat åt oss de som vi behöver är inte så svårt att fatta.

 De finns de som anser att det är ett tunt manifest men då har ni inte läst mellan raderna. Där kommer våra kära gamla moderaters program fram. Men som alla vet kan man inte skriva klarspråk om vad som är bäst för Sverige ( ialla fall de rika) för då riskerar folket att rösta på denna dära socialdemokratin som vill att "alla ska med".

Med jante i den svenska ryggraden ska vi som land inte sticka ut utan bli en i mängden so fint flyter in utan att utmärka oss. Det finns ingen svensk modell att vara stolt över utan att som den socialdemokratiska modellen inte vara som andra är förhatlig. Vi är med i EU och ska då också anpassa oss till det. Det är bara trams att vi skulle försöka påverka EU.

Vi har nu fått ett program som kommer leda Sverige mot en i mängden utan egentlig styre. Ett land där de som kan ta för sig mår prima medan den andra halvan får kämpa lite hårdare. Det kommer de må bra av.
      Obs! Detta är prostitution för att hjälpa den stackars högern att formulera sina ledare. Tar inte ansvar för en rad av det ovan skrivna.

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , ,