Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100819

Media driver kampanj mot RödGrön valseger

Idag kan man ta del av Barometerns undersökning som jag skrev om i morse. Det är en undersökning som är ute efter att sänka Socialdemokratin. Det är desperation från borgerligt håll nu och då tar man till alla knep.

       Undersökningen som är gjord visar sig att av de 2500 tillfrågade kommer 2000 från Oskarshamn och Kalmar. Bilden blir att de två starka och framgångsrika Socialdemokratiska kommunerna ska ska smutskastas inför valet. För imorgon kommer siffrorna på de kommunerna. Genom att det varit en del tunga beslut så tar nu den moderata Barometern chansen att ge Alliansen den där knuffen som behövs för att ta makten.

     Vi ska inte glömma ledaren som var för ett par veckor sedan med Kommunalrådet Johan Persson som en brottsling.
Vi kan konstatera att Barometern är en tydlig del i högerns kampanjande och det gör det fult och inte ärligt. Det är desperata nu och ser hur  de Rödgröna Landstinget i Kalmar län är ett nationellt skyltfönster som de inte kommer åt utan nu ger de sig på kommunerna som styrs av socialdemokrater.

Media: Östran/Nyheterna, Barometern, Barometern2, Barometern3, Sr Kalmar.
Bloggat: Johan U har skrivit om det samlade trycket från högerns ekokammare
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
blog comments powered by Disqus