Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100814

Oavsett sjukdom samma medicin...

Har patienten hög feber så sänk skatten. Har patienten låg temperatur så sänk skatten. Patienten dog, sänk skatten....

      Avsett om det handlar om sjukvård elller jobben är alltid lösningen sänkt skatt. Moderaternas nu jobbsatsning är ingen ny utan enbart en ffortsättning på den massarbetslöshet som vi nu befinner oss i och en fortsatt omfördelning till de rikaste.

      Under fyra år har Moderaterna med sina allianskamrater trummat in budskapet att med sänkt skatt blir jobben fler. Det är en tom retorik som enbart visar på att vi har fått en sämre utveckling gällande arbetslösheten än motsvarande länder i EU. Denna politik är densamma som de gamla moderaterna förde men inte fick gehör för.

Fakta Moderaternas jobbpaket:

Sänkta skatter för låginkomsttagare - ett femte steg i jobbskatteavdraget

Höjd brytpunkt för statlig inkomstskatt

Ytterligare skattesänkning för pensionärer

Det är oklart när skattesänkningarna kommer att genomföras, finansministern sa att det kommer ske när det finns ett överskott i finanser
     Nä dagens tal av moderatledaren Fredrik Reinfeldt gjorde inte bilden tydligare. Det är bara en massa skattesänkningar som vanligt.....

Media: Ab, DN, SvD, Ex, SVT.
Bloggat: Peter A och Peter J och nu Peter H....
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus