Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100830

Särskilda ekonomiska zoner, men Vimmerby då?

Noterar att de fyra borgerliga partierna har hittat på nått nytt(?). Men blir man klokare av att de nu försöker göra frizoner?

      Med tanke på vad som delar av de fyra borgerliga partierna vill kring arbetsrätten så blir man orolig på denna punkt. Johan Westerholm ställer frågan på sin spets.
Frågan är berättigad anser jag efter att CUF deklararat sin syn på facket med kampanjen "Fuck facket forever" som jag i alla fall kopplar ihop med Maud Olofssons upprepade krav på att riva upp LAS

      Men sedan kommer frågan så här från mitt Vimmerby. Är vi ett utsatt område eller är det från oss ni ska locka företagen att flytta från?

Media: DN, SvD, Ex, Ab, Alliansfritt Sverige den progressiva nyhetsportalen
Bloggat Krassman och Johan W och Peter J skriver kring detta.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus