Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100820

välfärd eller stora skattesänkningar

Socialdemokraterna har just nu valupptakt och det handlar om välfärden och jobben. Det är ett tydligt ideologiskt val som vi står inför.

     Det var länge sedan alternativen i Svensk politik var så tydliga mellan den som har och de som får betala. Ni kan här ta del av rapporten som pekar på skillnaderna. Och ja vi måste visa på dem för media är tysta och ska väljarna få en bild av vad som hänt måste vi ge dem den. För media pratar om att de RödGröna är oense och ser inte de som sker inom Alliansen.

välfärd eller stora skattesänkningar
View more documents from Socialdemokraterna.

    Mona Sahlin var tydlig i sitt tal på valupptakten.

– Jag vill inte ha något skatteparadis. Jag vill se ett välfärdsparadis för alla.
    Här är skillnaden mellan blocken. Här står den politiska striden. Och alla ska vara medvetna att man inte kan kombinera dessa frågor som moderaterna försöker slå blå dunster i era ögon.

Media: AB, Ab2, DN, SvD, Ex.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus