Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100922

Är det fyra år till av detta?

Läser via den progressiva nyhetsportalen Alliansfritt Sverige om alla de turer som Annica får utstå.

         Jag klipper rakt in så ni får bilden och historien av ett av de mest uppmärksammande ärendena kring den "nya "sjukförsäkringen. Åter så är det så att tjänstemännen bara följer order från sitt departement.
UPPDATERING. Nya bud i Holmqvist-fallet - nu ska det omprövas. Låt oss därför gå igenom hela tidslinjen:
Åtta olika ställningstaganden på sju dagar - från försäkringshandläggaren, överdirektören, generaldirektören samt statsministern, och till råga på allt presenterade i media
Välkommen till Försäkringskafkan.

Är det så här som vi ska hantera våra medmänniskor? Är det här Kristdemokraternas mänskligare Sverige? Hur många andra sitter i samma sits som inte har en sådan fantastisk dotter som orkar ta kampen för sin sjuka mor. Ja det är ett ärende men det säger så mycket av de system som den borgerliga politiken skapat. Och som sagt var är mörkertalet?


Media: DN, Ab,
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus