Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100911

Är någon förvånad?

Med de trumvirvlar som media drar upp så fort någon av de RödGröna har en annan uppfattning om så på bara millimetern så skriker media splittring. När det gäller de borgerliga så krävs det mer eller mindre världskrig för notis...

       Idag slår Aftonbladet upp att folkets bild är att vi inom den RödGröna samarbetet är så himla oense om man ska tro de Svenska folket. För mig blir det nget annat än en politisk journalistik som spelar de fyra borgerliga partierna rakt i handen.


       Visst har de RöGröna en uppförsbacke och media inbjuder inte till fairplay i denna match. Vore det en fotbollsdomare så är frågan om han fått döma nästa match.

Media: Ab.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus