Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100909

Kristdemokrat vill ha statliga bordeller. Varför inte privata?

Idag kan vi läsa att Kristdemokraternas köksbord står uppställt på en bordell nära dig... I alla fall om visa medlemmar får bestämma. Göran Hägglund har lite att göra. Frågan är vad de ska heta?

      Om Kristdemokraterna segrar på Öland kan man se fram emot en bordell. I alla fall om man ska gå efter vad en av deras toppkandidater vill. Det är en märklig tur som nu kommit ut.

      Än märkligare blir det när man läser att hon svarat som privatperson och inte som kristdemokrat. Då ställer jag mig fråga vilka andra frågor delar hon inte med sitt parti? Eller vad en röst på henne kommer föra med sig för politik...

Media: Barometern, Ex, Ab, SvD, DN.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Boken om NetRoots och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
blog comments powered by Disqus